An Unbiased View of su kaçağı tespiti

Wiki Article

Sayın Necmiye hanım, acil olarak su kaçağı tespiti yapılarak sorunun sebebi bulunmalı ve onarımı yaptırılmalıdır, protesisat olarak su kaçaklarını kırmadan noktasal olarak bulmaktayız ayrıca yaptığımız onarımlarımız da 1 yıl garantilidir, İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz bulunmaktadır. Bizleri arayarak hızlı çözüm sağlayabilirsiniz.

Evin koridorunda ve bir odasında su sızıntısı var. Koridorun tavanı da ıslanıyor duvarından su da sızıyor.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Termal Kameralar: Termal kameralar, su sızıntılarını tespit etmek için kullanılabilir. Termal kameralar, sızıntı noktalarındaki sıcaklık değişikliklerini tespit ederek su kaçaklarını belirleyebilir.

Bu sorun binanın doğal afet olan depreme dayanıklılığını azaltacaktır. Hayatı ve mal kaybına uğramamak için bina içindeki su akıntıları olabildiğince hızlı bir şekilde tespit edilmeli ve onarımı yapılmalıdır.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Kaçıran bölge büyükse su sızıntısı duvarlarda ve zeminde yoğun ıslaklığa sebep olur ve alt kata damlama olarak kendini gösterir. Duvarda su kaçağı bulma işlemi gelişmiş kameralı cihazlarla yapılmalıdır. Mersin tesisat su kaçağı tespiti firmamız son sistem su tesisatçısı kameralı cihazlarla duvar tesisat su kaçağını bulmaktadır.

Ekiplerimiz yaşanılan sorunun %a hundred çözüme kavuştuğuna emin olduktan sonra yaptığı tüm işlerde one sene garanti belgesi vererek çalışmalara son verir ve müşterilerimizin memnuniyetini sağlayarak oradan ayrılır.

Bu muslukları tek başınıza değiştirmeyi bilmiyorsanız usta bir tesisatçıdan lawnım alabilirsiniz. Zira tesisatçı ne iş yapar sorusuna verilebilecek bir başka cevap da bu değişim ve montaj işlemleridir. 

Üst kat banyosundan alt kat mutfağa su kaçağı mevcut kameralı sistemle kaçak tespiti yapılıp tamiratı yapılacak

Tahmin ederek değil, kesin bilgiyle işe koyuluyoruz. Sorunun kaynağını tespit su kaçağı tespit ediyoruz ve measurement işaretliyoruz. İstendiği takdirde su kaçağı arızası sadece işaretli yerdeki fayans yerinden çıkarılarak onarılıyor.

Termal Kamera : Temelde ısıyı esas alan bu görüntüleme cihazı ile kalorifer tesisatı, sıcak su tesisatı gibi sıcak suyun geçtiği boruların yerinin tespit edilmesi için kullanılır. Su sızıntısının tespiti için gerek duyulması halinde termal kamera kullanmaktayız.

Ayrıca, akustik dinleme cihazları da su kaçağı tespitinde kullanılan bir su kaçağı tespit diğer yöntemdir. Bu cihazlar, suyun borular içerisindeki sesini su kaçağı tespiti algılayarak sızıntının olduğu noktayı bulmayı sağlar.

Report this wiki page